Ga naar de inhoud

Een nieuw zaadje, nieuwe magic zone: St. Sharing Caring

Afgelopen september ben ik begonnen met een permacultuur jaaropleiding, omdat ik vond dat ik er meer van moest weten nu ik aan het puzzelen bleef met wat permacultuur als gedachtengoed kan betekenen voor onderwijs.

Vanuit deze mooie, nieuwe leerervaringen ontstond een verlangen om het samenleren/samenleven waar ik al mee bezig was verder vorm te geven. En inderdaad, door het te integreren met permacultuur. Door Stichting Sharing Caring op te richten heb ik een plek gecreëerd waar ik dat kan doen.

De komende maanden zal ik nog vooral bezig zijn met het voeden van de bodem, al zal er af en toe vast ook al wat bovengronds groeien en zichtbaar zijn op de website in de vorm van een blog of aankondiging van een activiteit. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *